Értékpapír számlavezetés

A Számlatulajdonos tulajdonában álló értékpapírt a Takarékbank a megnyitott értékpapírszámlán nyilvántartja és kezeli, a Számlatulajdonos szabályszerű rendelkezését teljesíti, a számlán történt jóváírásról, terhelésről, a számla egyenlegéről a Számlatulajdonost értesíti.
 
Ügyfeleink igen kedvező költségek mellett, széles termékpalettáról választhatnak az igényeiknek leginkább megfelelő értékpapírok közül. 
 
A Bank az ügyfélszámlán tartja nyilván a Számlatulajdonost megillető bevételt és az ügyfélszámláról teljesíti a számlatulajdonost terhelő kifizetéseket. Az ügyfél szabadon rendelkezhet az ügyfélszámla befektetési szolgáltatás, árutőzsdei szolgáltatás vagy értékpapír hozamából, elidegenítésből származó összeg felhasználásról.
 
A Bank köteles üzleti kapcsolatainak írásbeli rögzítése céljából ügyfeleivel ügyfélszámla-szerződést kötni. A Bank az értékpapírszámla - bele értve a zárolt számlát is - és az ügyfélszámla megnyitását és vezetését mindezekre közös szabályokat tartalmazó "Számlaszerződés értékpapír-, és ügyfélszámla vezetésére" elnevezésű szerződés alapján végzi.
Copyright © 2019 Tőzsdevilág Befektetési és Tanácsadó Kft.
United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.