Befektetések devizában

Külföldi részvények

Ügyfeleinknek lehetőségük van deviza megtakarításukat a világ különböző piacain befektetni.
A külföldi részvénybefektetést elsősorban hosszútávú (3-5 év) elképzelésekkel rendelkező ügyfeleinknek ajánljuk, akik deviza (euró) megtakarításuknak keresnek magasabb hozamú befektetést, magasabb kockázatvállalás mellett, illetve azon forint megtakarítással rendelkező ügyfeleinknek, akik vagyonuk egy részét a nemzetközi piacokon szeretnék befektetni.
Általánosságban elmondható, hogy a részvénybefektetések hozama hosszabb távon jelentékeny módon meghaladhatja a kockázatmentes hozamot, ugyanakkor fontos tudni, hogy a részvények árfolyamai reagálnak a legérzékenyebben a piaci eseményekre. A részvények árfolyama ezért a befektetés időszakában is erősen ingadozhat.
 

Külföldi kötvények

Ügyfeleinknek lehetőségük van deviza megtakarításukat a világ számos piacán befektetni.
A Takarékbank lehetőséget nyújt ügyfelei számára, külföldi devizában denominált államkötvények és vállalati kötvények vásárlására.
Ügyfeleink euroban kibocsátott magyar állampapírok mellett, az eurozóna államai, valamint fejlődő országok által kibocsátott állampapírokkal is kereskedhetnek.
Befektetőink továbbá megvásárolhatják a világ legnagyobb vállalatainak kötvényeit is, igen széles termékpalettából választva.
A külföldi értékpapírok esetében is igaz, hogy az államkötvények jellemzően alacsonyabb kockázatot hordoznak magukban, mint az ugyanabban az országban működő vállalati kibocsátók értékpapírjai.
 
Külföldi kötvény vásárlása (mind állam- és vállalati kötvény) alkalmas lehet mindazon ügyfeleink számára, akik a forint esetleges gyengülésére számítanak és kamatozó deviza befektetésekben szeretnék tartani pénzüket.
 
Copyright © 2019 Tőzsdevilág Befektetési és Tanácsadó Kft.
United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.